BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, 2 June 2009

pSp!!




yang kak huda tuh kakak saye.....
yang kak syaima' tuh kakak sedara saye......
yang kak ainmaisarah tuh penulis novel PTS yg paling saye minat dan yang maisarah tuh saye.....

bagi komen tau jangan tak bagi!!!

6 comments:

EyRaH said...

macam mane awak tukar name comments 2 kpd cartoon yg menarik?

dan kt bawah leave your comment 2 awak tulis hai semua!? tolong tunjuk ajar ek? adik sy baru beli psp yg warna merah 2....

nurul huda ibrahim said...

eyp eyrah!
saya kakak maisarah
dia sebenarnye x tahu camne
saya yg ajar die
cara nye macam nie
awak gi kat layout
pas2 tekan blog post
awak tukar comment tu jadi ape2 yg awak nak
---
hai semua pulak camni
awak pergi settings dan ke comment
dh?
pas2 gi Comment Form Message
dn tulis..

m a i s a r a h said...

orang dah tahu dah nye!

my name is syaima' said...

aku tak suka warne kuning!


ARGH!

m a i s a r a h said...

ooo....

Syaima' said...

mampos lah kuning..